Przejdź do stopki

Zapraszamy do udziału w Śliwkowym Konkursie Kulinarnym 2017

Treść

Śliwkowy Konkurs Kulinarny'' organizowany jest po raz siódmy przez Stowarzyszenie ''Na Śliwkowym Szlaku''. Jego celem jest promocja obszaru Stowarzyszenia ''Na Śliwkowym Szlaku'' poprzez wyłonienie najciekawszych potraw z wykorzystaniem śliwek (świeżych, suszonych, mrożonych, etc.), a także zaprezentowanie szerokiemu gronu odbiorców bogactwa i różnorodności tradycji kulinarnych.

Śliwkowy Konkurs Kulinarny'' organizowany jest po raz siódmy przez Stowarzyszenie ''Na Śliwkowym Szlaku''. Jego celem jest promocja obszaru Stowarzyszenia ''Na Śliwkowym Szlaku'' poprzez wyłonienie najciekawszych potraw z wykorzystaniem śliwek (świeżych, suszonych, mrożonych, etc.), a także zaprezentowanie szerokiemu gronu odbiorców bogactwa i różnorodności tradycji kulinarnych. Konkurs adresowany jest do osób zamieszkałych na obszarze Stowarzyszenia ''Na Śliwkowym Szlaku'' tj. z gmin: Czchów, Gnojnik, Gródek nad Dunajcem, Iwkowa, Korzenna, Lipnica Murowana, Łososina Dolna.

Zgłoszenia do konkursu w gminie Gródek nad Dunajcem przyjmowane są  w terminie od 25 lipca do 25 sierpnia 2017 r. , osobiście, za pośrednictwem poczty tradycyjnej lub maila: biuro@nasliwkowymszlaku.pl.

Szczegółowe informacje o konkursie dostępne są na stronie internetowej: http://www.nasliwkowymszlaku.pl/index.php?news=694 oraz w biurze Stowarzyszenia ''Na Śliwkowym Szlaku'' (tel. 14 68 44 549).

Rozstrzygnięcie konkursu będzie miało miejsce podczas imprezy lokalnej – Fasolowe Żniwa w Rożnowie w dniu 26 sierpnia 2017 r.  Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody

Serdecznie zapraszamy do udziału.


 

Pliki

harmonogram.docx 75.99 KB
karta.docx 75.56 KB
regulamin-konkursu.docx 79.96 KB